воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Utilizarea si descrierea sistemului Fbackup



FBackup - un instrument util pentru copii de rezerva a  informației. FBackup poate salva datele din câteva reguli prestabilite. Ușor de utilizat software-ul pentru backup de date. Acesta are o interfață clară și simplă.
     Posibilitatea de a configura backup automat va economisi timp și de a ajuta la recuperarea datelor în caz de deteriorare. Sprijină setările de compresie de rezervă, și parola pentru arhivele. În plus față de compresie de rezervă în program au posibilitatea de a crea o copie exactă a fișierele și folderele cu întreaga structură, care permite pentru a reflecta datele.

    FBackup 4.8 Build 289 final
Principalele funcții ale FBackup:
- Crearea de copii exacte ale fișierelor și directoarelor.
- Caracteristici extins cu plugin-uri. Site-ul dezvoltator poate găsi plug-in-uri pentru a salva jocurile, baze de date de e-mail, etc
- Recuperarea datelor din copiile de rezervă create anterior.
- Backup program. De backup manual sau automat de programul stabilit anterior.
- La crearea de copii de rezervă ale fișierelor, programul poate efectua zapakovku lor în ZIP-arhivă. Sprijină crearea de fișiere mai mari de 2 GB, utilizarea de tehnologie de compresie ZIP64. Fișierele pot fi protejate prin parolă pentru deschidere.
- La crearea unui profil de backup poate lua în considerare măsurile care urmează să fie efectuate înainte sau după de rezervă. De exemplu, după o copie de rezervă sau să opriți computerul înainte de a începe de backup la informațiile de backup pot elimina susținute anterior a fișierelor.
- Programul poate stoca backup pe drive-urile locale și de rețea, și unități externe care sunt conectate la calculator prin USB sau Firewire.

   Pentru fiecare loc de muncă de rezervă, puteți specifica acțiunea să fie efectuate înainte sau după de rezervă. De exemplu, puteți alege pentru a elimina toate datele din dosarul țintă înainte de al copia, sau atribuiți shutdown computerul la finalul procesului de rezervare.
Fbackup interfata

Комментариев нет:

Отправить комментарий