суббота, 6 апреля 2013 г.

Descrierea antivirusului "Avast"


Avast! - Software-ul anti-virus pentru sistemele de operare Windows, Linux, Mac OS, precum și pentru Pocket PC-ul Palm, Android si Windows CE. Dezvoltat de AVAST Software, fondată în anul 1991 în Republica Cehă. Avand sediul central in Praga. Pentru PC-uri este disponibil în mai multe versiuni: plătit (Pro, Internet Security și Premier) și gratuit (gratuit) pentru uz non-comercial. Există, de asemenea, variante pentru afacerile medii si mari (Endpoint Protection, Endpoint Protection Plus, Suită Endpoint Protection si Endpoint Protection Suite Plus) și o versiune pentru servere (File Server Securitate și Email Server Security). Produsul este certificat de ICSA Labs.
Numele este o abreviere de Avast anti-virus set avansat ("avansat anti-virus set de instrumente"). Faptul limba engleză este cuvântul avast ("Stop"), a fost observat mai târziu.
Avast! Gratuit este cel mai popular antivirus gratuit. În total Antivirus Avast e folosit de mai mult de 177 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

     Principalele funcții ale anti-virusRezident scanner anti-virus, activitatea desfășurată de module independente ("ecrane"):
        
Afișarea sistemul de fișiere - componenta principală a scanerului, în timp real. Ține evidența tuturor operațiunilor locale cu fișiere și foldere de pe computer.
        
Screen-mail - monitorizează toate programele de trafic de e-mail și scanează toate e-mailurile înainte de a ajunge computer, prevenind astfel deteriorarea. Verifică traficul pe protocoalele POP / SMTP / IMAP / NNTP.
        
Web Shield - analizează toate acțiunile de utilizator atunci când vizitează site-uri Web de pe Internet.
        
Ecranul P2P - piesa descărca majoritatea clientilor de partajare de fișiere și clienții torrent.
        
Afișa chat-uri on-line - intercepteaza toate descărcări de aplicații de mesagerie instant, și le verifică pentru viruși.
        
Firewall - firewall-ul ușor (IDS, Intrusion Detection System - Intrusion Detection System). Monitorizează toate activitatea de rețea și blochează viruși care încearcă să infecta sistemul dvs. prin intermediul rețelei. În plus, ecranul este blocarea accesului la site-uri Web malitioase cunoscute.
        
Script ecran - intercepteaza toate script-urile care ruleaza pe sistemul, atât locale, cât și de la distanță. Înainte de a sasea versiune a acestei funcții este prezentă doar în versiune plătită, apoi a devenit disponibil și utilizatorii de versiunea gratuită.
        
Comportamentul ecran - monitorizează sistemul de comportament suspect programului, alerta utilizatorul de orice activitate neobișnuită.
    
Analiza euristică. De obicei, eficace împotriva rootkit ascunse în sistem.
    
Scoaterea spyware de pe computerul dumneavoastră.
    
Scana calculatorul de viruși în timpul screen saver spectacol.
    
Scana calculatorul de viruși în timpul start-up la sistemul de operare complet. În același avast! folosește acces direct la hard disk-uri, de exemplu, ocolind sistemul de fișiere drivere pentru Windows. avast! - Numai anti-virus, care îndeplinește o astfel de funcție.
    
Comunicarea cu contul de utilizator pe site-ul oficial al avast!. Nu a fost o versiune a șaptea.
    
Un număr de tehnologie hibrid pentru procesele efectuate în "nor". Include un "serviciu de reputație" (pentru a urmări reputația de anumite fișiere și detecta malware) și "Actualizări Streaming" (accelerarea upgrade-ul normal de anti-virus pentru a combate cele mai recente amenințări). Funcția a venit de la a șaptea versiune.
    
Auto Sandbox (AutoSandbox). Vă permite să rulați aplicații suspecte într-un mediu izolat de restul sistemului, dar numai pentru acele aplicații care, în opinia Avast!, Sunt considerate suspecte. Fereastra aplicație care este în cutia cu nisip, de un contur roșu inch În caz de detectare a programelor malware în proprietățile, acesta este închis fără a salva rezultatele muncii sale. Versiunea gratuită a aparut din a șasea versiune. AutoSandbox Ecranul este parte a sistemului de fișiere.
    
Începând cu a șasea versiune, versiunea gratuită a antivirus include o WebRep funcție suplimentară. Această funcție informează utilizatorul despre reputația de site-uri vizitate, pe baza estimărilor, expuse de către utilizator comunitatea avast!. Lucrări în browserele Internet Explorer, Mozilla Firefox și Google Chrome. A șaptea versiune implementat și Opera. Pentru Internet Explorer, începând cu versiunea a opta, puteți instala ad-blocker.
    
SiteCorrect modul de verificare a corectitudinii de intrare de URL-uri. A apărut în a șaptea versiune.
    
Incepand cu versiunea a opta a funcției antivirus este inclus în Software Updater, care vă permite să urmăriți versiunile mai vechi ale programelor și să le actualizeze în timp util. În versiunea de avast! Software-ul premier pot fi actualizate într-un mod complet automat.
    
Serviciu "Ștergerea browser-ul" elimină extensii de browser nedorite, și le monitorizeze în Internet Explorer. De asemenea, a apărut cu versiunea a opta. Îl puteți descărca ca un program independent, dacă nu ați instalat avast!.
    
Blocarea unor site-uri pe adresa lor. Poate fi folosit ca controale parentale. Nu a fost o versiune a șasea.
    
De la distanță a ajuta utilizatorii alte antivirus vă permite să vă conectați la fiecare alte și arată desktop. Pentru a face acest lucru, un utilizator generează o cutie de cod special, anti-virus, care este apoi trimis la persoana cu care doriți să vă conectați. Nu a fost o versiune a șaptea.
    
Începând cu a șaptea versiune, puteți alege o instalare tipică, sau de instalare în modul de compatibilitate ca un al doilea anti-virus.
    
Actualizarea automată de date antivirus, precum și programul în sine. Aceasta include abilitatea de a actualiza în mod automat la o versiune mai avansată a produsului, în cazul în care ați introdus cheia de licență.
    
Mesaje vocale pe malware, actualizare cu succes a bazei de date virus si scanarea este completă. Înainte de a cincea versiune a folosit o voce de sex masculin. Începând cu a cincea - o femeie. De asemenea, pe site-ul oficial, puteți găsi alte voci în limbi diferite (în voturi suplimentare ruse până în prezent).
    
Modul de joc, în care nu este afișat mesajul anti-virus.
    
Abilitatea de a stabili o parolă pentru a schimba setările de program.
    
Abilitatea de a copie de rezervă setărilor. Nu a fost o versiune a șaptea.
    
Modelarea raportul lunar de securitate. De asemenea, puteți efectua manual. Nu a fost o versiune a șasea.
    
Interfața de utilizator multilingvă, suport pentru 44 de limbi.
    
Localizate complet ghid.Funcțiile versiunile plătite de anti-virusBuilt-in firewall. Controlează toate aplicațiile care trimit și primesc date de pe Internet. Nu este disponibil în versiunea Pro.
    
Built-in anti-spam. Acesta este utilizat pentru a filtra nedorite conținut publicitar mesaje. De asemenea, lipsește în versiunea Pro.
    
Sandbox la cerere (Sandbox). Spre deosebire de AutoSandbox, utilizatorul poate alege ce aplicații să ruleze în nisip.
    
Tehnologia safezone (desktop izolate). Anti-Virus creează un desktop stand-alone, cu built-in browser-ul avast! Safezone browser, creat pe baza de crom. Conceput pentru a lucra complet anonim pe internet și efectua operațiuni bancare.
    
AccessAnyware funcție, vă permite să gestionați de date de pe un computer la distanță. Există o versiune de Premier.
    
Pentru a distruge permanent de date (date Shredder). Există o versiune de Premier.
    
Virus Scanner linia de comandă. Începând cu a șaptea versiune de caracteristicile care se găsesc în Pro.
    
Finalizarea blocarea rețelei la cerere.Funcțiile de versiuni orientate spre business si server de anti-virus    Securitate endpoint integrat pentru desktop-uri și laptop-uri.
    
Scanarea traficului manipulate de servere.
    
Integrarea strânsă cu serverele SharePoint prin propria AV-Interface Microsoft.
    
Protecția servere de mail. Suporta un numar nelimitat de căsuțe poștale, cu condiția ca fiecare cutie are o licență.
    
Management de la distanță centralizat - capacitatea de a administratorilor de rețea să gestioneze setările și actualiza toate calculatoarele din rețea cu o singură consolă centralizată.

 Antivirus Avast! este disponibil în următoarele variante:
 Home Edition
 Avast! Free Antivirus (fosta Home Edition) - gratuit anti-virus pentru casă (non-comercial) de utilizare. Considerat cel mai popular antivirus gratuit din lume. Acesta conține toate caracteristicile de bază necesare pentru utilizatorii de acasă. Având în vedere că instalarea este de 30 zile, apoi necesită înregistrare gavast! Premier - ratuită. După completarea formularului de înregistrare, programul este activat. Există versiuni gratuite pentru Linux - avast! Free Antivirus pentru Linux si Mac OS - avast! Free Antivirus pentru Mac.
    
avast! Pro Antivirus - Freeware versiunea Antivirus funcționează fără restricții 30 de zile, apoi necesită un fișier de licență. Spre deosebire de versiunea gratuită are un nisip la cerere nisip safezone și sprijin scanare din linia de comandă. Poate fi folosit pentru birourile mici și de acasă.
    
avast! Internet Security - o versiune mai avansată a shareware pachet de securitate antivirus. De asemenea, funcționează fără limitare 30 de zile, apoi nevoie de un fișier de licență. Aceasta diferă de la Pro-versiune a prezenței unui firewall și antispam. Poate fi de asemenea utilizat pentru birourile mici și de acasă.
   
Cea mai completă versiune shareware antivirus, care a apărut în versiunea a opta. Diferă de Internet Security un instrument avansat pentru actualizări automate de software, acces de la distanță la PC-ul, precum și un utilitar pentru a șterge datele de pe hard disk.
Avast alert
Avast Interfata

Комментариев нет:

Отправить комментарий