суббота, 20 апреля 2013 г.

Descrierea virusului "Calul Troian"



        Calul Troian - un program care oferă acces neautorizat la un computer pentru a efectua orice acțiune de destinație, fără avertisment proprietarului de calculator sau trimite la o anumită adresă informații colectate. Cu toate acestea, de obicei, prezintă ca pe ceva pașnic și extrem de utile. O parte din troieni limitate la care trimite parolele prin e-mail la creatorul sau persoana care a configurat programul (e-mail troian). Cu toate acestea, utilizatorii de Internet sunt programele cele mai periculoase, care vă permit să accesa de la distanță masina lor de (BackDoor). Foarte des, troieni ajunge pe computer, împreună cu programe utile sau utilități populare, mascinduse.
O caracteristică a acestor programe, forțându-le să clasifice ca nocive, este lipsa de avertizare de instalare și start-up. Când executați troian se instalează în sistem și apoi monitorizarea acestuia, iar utilizatorul este dat nici rapoarte ale acțiunilor sale. Mai mult, trimiterea la troian pot lipsi din lista aplicațiilor active, sau fuziona cu ei. Ca rezultat, utilizatorii de calculatoare nu pot fi conștienți de prezența în sistem, în timp ce computerul este configurat pentru a permite telecomandă. Destul de des, termenul de "cal troian" înseamnă virus. De fapt, departe de ea. Spre deosebire de viruși, troieni, concepute pentru a obține informații confidențiale, precum și accesul la anumite resurse de calculator.
Există diferite căi troian pe sistemul dumneavoastră. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea atunci când executați un program util, care a introdus pe server troian. În primul termen server copiaza in orice director care se înregistrează în registrul sistemului, și chiar dacă programul gazdă nu pornește, sistemul dumneavoastră a fost infectat cu un troian. Puteti infecta calculatorul chiar dumneavoastră si se execută prin programul infectat. Acest lucru se întâmplă de obicei, atunci când un program nu este descărcat de pe serverele oficiale, precum și pe paginile personale.





Комментариев нет:

Отправить комментарий