воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Descrierea COMODO Firewall



Cel mai bun Firewall gratuit pentru Windows 7, Vista si XP de 32 si 64 biti…

 

Incercand sa va ajut sa gasiti cel mai bun Firewall gratuit pentru Windows 7, Vista si XP, de 32 si respectiv, de 64 biti, astazi am sa va prezint COMODO Firewall; fara nici un fel de indoiala, unul din titanii incotestabili ai momentului la categoria “software de securitate”.
      COMODO Firewall este una din solutiile de protectie de tip Firewall demne sa inlocuiasca produsul Windows Firewall (Creat de Microsoft si instalat implicit in sistemele de operare Windows). Mai pe intelesul tuturor, COMODO Firewall este un program ce ne permite sa asiguram sistemul impotriva atacurilor provenite din Internet sau chiar din reteaua la care suntem conectati. Cu ajutorul sau, putem mentine sub control comunicatiile cu exteriorul a  tuturor aplicatiilor din calculator, monitoriza in timp real traficul conexiunilor active pentru a detecta posibile abuzuri, etc.
La instalare ni se va cere sa alegem una din cele trei tipuri de protectie disponibile.

Ce aleg ?!?

Daca vrei un Firewall pur si simplu care sa controleze conexiunile aplicatiilor si sa respinga atacurile provenite din exterior, atunci modul “Firewall Only” ti se potriveste cel mai bine. Daca vrei sa beneficiezi de o protectie inteligenta care sa  stie sa reactioneze la cele mai cunoscute tertipuri utilizate de malware pentru a pacali solutiile Firewall, atunci iti recomand ce-a de-a doua varianta, respectiv, “Firewall with Optimum Proactive Defense“. Daca vrei si mai mult poti opta pentru modalitatea “Firewall with Maximum Proactive Defence“; in acest mod COMODO Firewall iti va proteja sistemul in totalitate fata de toate tipurile de atacuri cunoscute.

COMODO SecureDNS. Ce este si la ce foloseste…?

COMODO SecureDNS este o functie a COMODO Firewall care modifica DNS-urile furnizate de providerul nostru cu cele ale companiei COMODO. Putem opta pentru utilizarea acestor DNS-uri in cazul in care dorim blocarea automata a accesului spre site-urile cunoscute ca fiind atacante, de catre COMODO Firewall.
Comodo firewall innterfata


comodo alert


Комментариев нет:

Отправить комментарий